Son güncelleme: 23 Eylül 2026
BaristaMarket'te hesabınızı ve ilişkili verilerinizi kalıcı olarak silmek için iki yol vardır.
Silme işlemi anında başlar ve geri alınamaz. Tamamlandığında oturumun kapanır.
Uygulamaya erişemiyorsan info@baristamarketapp.com adresine, hesabına kayıtlı e-posta veya telefon numaranı belirterek yazabilirsin. Talebin en geç 30 gün içinde işleme alınır.
| Veri | Sonuç |
|---|---|
| Hesap kaydı (e-posta, telefon numarası) | Kalıcı olarak silinir |
| Profil bilgileri (isim, fotoğraf, deneyim, yetenekler vb.) | Kalıcı olarak silinir |
| Profil/portfolyo fotoğrafları ve belgeler (Storage) | Kalıcı olarak silinir |
| Başvurular, ilanlar (işletme hesabı için), eşleşmeler | Kalıcı olarak silinir |
| Mesajlaşma geçmişi (sohbetler) | Kalıcı olarak silinir |
| Etkinlik/eğitim katılım kayıtları | Kalıcı olarak silinir |
| Firebase Authentication kaydı | Kalıcı olarak silinir |
Hiçbir veri isteğe bağlı olarak saklanmaz; yukarıdaki tüm veriler silme talebiyle birlikte kalıcı olarak kaldırılır. Silinen bir hesap geri getirilemez.
Gizlilik politikamıza buradan, destek sayfamıza buradan ulaşabilirsin.